Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Απατεώνας αποδείχθηκε πολιτευτής της ΝΔ με "συστάσεις"... Σαμαρά στα Γρεβενά ...




Πτυχίο στο όνομά του αποδείχθηκε πως είχε ο αποπεμφθείς διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών Θεόδωρος Κουκάκης. Μόνο που είχε το ίδιο όνομα με τον εξάδελφό του. Έτσι, είχε καταφέρει να ανελιχθεί στην ιεραρχία του ΕΣΥ με το πτυχίο ψυχολογίας του... συνονόματου εξαδέλφου του.
«Είναι γνωστός στην κοινωνία και ξέρουμε ότι δεν έχει πανεπιστημιακό τίτλο, που είναι απαραίτητος για τον διορισμό του ως διοικητής νοσοκομείου», είπε στην εφημερίδα «Έθνος» άνθρωπος που τον γνωρίζει και έχει συνεργαστεί μαζί του παλαιότερα, στο διάστημα 2008-2010, όταν ήταν υποδιοικητής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.
O εκτελωνιστής κανονικά στο επάγγελμα Θεόδωρος Κουκάκης διορίστηκε διοικητής στο Νοσοκομείο Γρεβενών τον χειμώνα έπειτα από απόφαση του τότε υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Μάλιστα, σχετικά με την αυθεντικότητα του πτυχίου σημειώθηκε καταγγελία λίγες μόλις ημέρες μετά τον διορισμό του.
Η καταγγελία προκάλεσε τον έλεγχο κατά τον οποίο αποδείχθηκε ότι ο αναγνωρισμένος από το ΔΙΚΑΤΣΑ τίτλος σπουδών, όπως και το δίπλωμα ειδικότητας που είχε καταθέσει για τον διορισμό του είχαν εκδοθεί στο όνομα άλλου ατόμου, το οποίο είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο, αλλά διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης από του ίδιου, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Μ. Βορίδη με την οποία ανακαλείται ο διορισμός του και διαγράφεται από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου.
Μάλιστα, στο δημοσίευμα της, η εφημερίδα «Έθνος» αναφέρει ότι ο Κουκάκης, όταν πληροφορήθηκε τον έλεγχο, επιχείρησε να προλάβει τις εξελίξεις και ανακοίνωσε προ ημερών την παραίτησή του, με ημερομηνία 4 Ιουλίου, επικαλούμενος λόγους ευθιξίας και προκειμένου, όπως ανέφερε, «να διευκολυνθεί το έργο του υπουργού στον χώρο της Υγείας». Στην ίδια ανακοίνωση δήλωνε σίγουρος για την τελική του δικαίωση από την Ελληνική Δικαιοσύνη, χωρίς ωστόσο να αναφέρει λέξη για το είδος της δικαστικής εμπλοκής του.
Υποψήφιος της ΝΔ στις εκλογές του 2012 
Κάτοικοι της Πτολεμαΐδας που τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για άνθρωπο με ακροδεξιές καταβολές και ιδέες, αυταρχικό και συγκρουσιακό. Στο βιογραφικό που έχει αναρτήσει ο ίδιος στο Διαδίκτυο υποστηρίζει πως έχει κάνει, μεταξύ άλλων, σπουδές ψυχολογίας (με μεταπτυχιακό) και... τελωνειακής νομικής.
Στις συστάσεις, εξάλλου για το πρόσωπό του επικαλείται αυτές του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, του Ι. Βαρβιτσιώτη, του Δ. Αβραμόπουλου και του Ι. Τραγάκη. Στις εκλογές του 2012 ο Θεόδωρος Κουκάκης ήταν υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ.














defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com