Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ποιος θα πάρει τα “τούβλα” αμοιβής του 1 εκατ.ευρώ της επικήρυξης Μαζιώτη; ...






Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης, έπειτα από αιματηρή συμπλοκή, ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης, τον οποίο οι αρχές είχαν επικηρύξει με αμοιβή 1 εκατομμύριο ευρώ!
Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του Μαζιώτη η ΕΛ.ΑΣ. «σβήνει» ένα όνομα από την λίστα με τους πλέον καταζητούμενους στην Ελλάδα και οι οποίοι είναι επικηρυγμένοι για το ίδιο ακριβώς ποσό.
Η λίστα του ενός εκατομμυρίου
Πόλα Ρούπα
Εκτός του 43χρονου τρομοκράτη με επικηρυγμένη για ένα εκατ. ευρώ είναι και η σύντροφός του, Πόλα Ρούπα, η οποία είχε εξαφανιστεί μαζί του πριν από δύο χρόνια όταν και παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί.
Χριστόδουλος Ξηρός
Στον «κλειστό» αυτό κλαμπ ανήκει, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Χριστόδουλος Ξηρός, το εξαφανισμένο ηγετικό στέλεχος της 17Ν, ο οποίος καταζητείται από τις 7 Ιανουαρίου. Η επικήρυξή του έγινε μετά το βίντεο -μανιφέστο στο οποίο ανακοίνωσε την επιστροφή του στο αντάρτικο πόλης.
Δύο δράστες της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Με 1 εκατ. ευρώ έχουν επικηρυχθεί και οι δύο δράστες της δολοφονίας Φουντούλη -Καπελώνη, που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Την επίθεση έχει αναλάβει η οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις».
Βασίλης Παλαιοκώστας
Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο διαβόητος δραπέτης, Βασίλης Παλαιοκώστας, ο μετρ των αποδράσεων ο οποίος επίσης καταζητείται. Ο Παλαιοκώστας έχει επικηρυχθεί όταν εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο πακέτο -βόμβα που εστάλη στο γραφείο του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου σκοτώθηκε ο υπασπιστής του Γ. Βασιλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com