Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

"Κατασκοπεύουμε την Γερμανία γιατί δεν λειτουργούν καλά οι μυστικές υπηρεσίες τους" ...




Ο πρώην αξιωματούχος της  Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ – CIA, Robert Baer,  υποστήριξε σε συνέντευξή του, ότι οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών –BND, «δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές» καθώς έχασαν πληροφορίες για την προετοιμασία των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.
Για το λόγο αυτόν, οι Ηνωμένες Πολιτείες ‘αναγκάσθηκαν’ να ξεκινήσουν την κατασκοπεία στις γερμανικές υπηρεσίες και στην πολιτική: «για να μην εξαρτώμεθα από ψευδείς πληροφορίες που έρχονται από το Βερολίνο», είπε ο Baer.
«Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου είχαν σχεδιασθεί και προετοιμασθεί στη Γερμανία. Οι Γερμανοί είχαν χάσει τις πληροφορίες αυτές και έπρεπε να έχουμε μια παράλληλη πηγή πληροφοριών. Δεν μπορεί να εξαρτιόμαστε εξ ολοκλήρου από τους Γερμανούς», είπε  σε τηλεοπτική εκπομπή στο CNN.
Στη διάρκεια της συνέντευξης παραδέχθηκε ότι η Ουάσιγκτον κατασκοπεύει το Βερολίνο από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com