Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" ΒΙΝΤΕΟ---334 ΜΠΚ: ΑΙΓΑΙΟΥ ΦΡΟΥΡΟΙ - Εκπομπή με τα Μirage F-1CG στο Ηράκλειο! ...






Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης
Τα Mirage F-1CG της 334 Μοίρας Παντός Καιρού στην 126 Σμηναρχία Μάχης. Η πρώτη και μοναδική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης με αποκλειστικό θέμα το θρυλικό μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας και τίτλο Αιγαίου Φρουροί, μας γυρνάει πίσω στο 1999 και στην επιχειρησιακή δραστηριότητα της Μοίρας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου!
Ιπτάμενοι και Τεχνικοί της 334 ΜΠΚ, αλλά και ο αείμνηστος Σμήναρχος (Ι) Στυλιανός Δεμένεγας - τότε - διοικητής της 126 ΣΜ, μιλούν για τον ρόλο και την αποστολή της Μονάδας, σε ένα μοναδικό ντοκουμέντο.
Μοναδικές εικόνες από την καθημερινή δραστηριότητα της Μοίρα, την εκπαίδευση και τις ασκήσεις, τις νυχτερινές πτήσεις των Mirage F-1CG και την τεχνική υποστήριξη η οποία διατηρούσε πάντα υψηλούς αριθμούς διαθεσιμότητας αεροσκαφών. 
Τότε που τα Mirage επέβαλαν ακόμα τους δικούς τους κανόνες πάνω από το νοτιοανατολικό Αιγαίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com