Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Την προφυλάκιση της Ελένης Ζαρούλια προτείνει ο Εισαγγελέας ...




Σε συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής καλούνται οι προφυλακισμένοι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι δυο βουλευτές του κόμματος θα περάσουν το κατώφλι του Εφετείου την Παρασκευή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα νέα αδικήματα με τα οποία είναι αντιμέτωποι.
Με απλά λόγια με τη νέα κλήση προσπαθούν να τους πάνε για δεύτερο κακούργημα και να παραταθεί η προσωρινή κράτηση του 18 μηνου. Οποτε να πάμε με αυτό τον τρόπο για νέο 18μηνο.
Οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός θα απολογηθούν για το κακούργημα της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό το εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης ενώ ο Χρήστος Παππάς αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της παράνομης οπλοκατοχής αλλά και το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων.
Άνθρωποι από το περιβάλλον τους έλεγαν ότι οι προφυλακισμένοι βουλευτές δεν θα κάνουν χρήση του δικαιώματος τους να ζητήσουν προθεσμία αλλά θα απολογηθούν την Παρασκευή.
Την ίδια ώρα θεωρείται θέμα χρόνου η κλήση σε συμπληρωματική απολογία των Ηλία Κασιδιάρη και Νίκου Μίχου για τους οποίους η Βουλή έχει άρει τη βουλευτική τους ασυλία για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής. Επιπλέον, ο Νίκος Μίχος θα δώσει εξηγήσεις και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Πάντως, τις επόμενες ώρες αναμένεται και η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών το οποίο θα αποφασίσει για την τύχη της Ελένης Ζαρούλια η οποία παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό μετά την διαφωνία ανακριτριών και εισαγγελέα για την ποινική της μεταχείριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας στην πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έχει ταχθεί υπέρ της άποψης του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου ο οποίος είχε ζητήσει την προφυλάκιση της Ελένης Ζαρούλια.












http://www.makeleio.gr/?p=120130

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com