Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Οι ανώτατοι μειώνονται μόνο στα χαρτιά! Προαγωγή "υπεράριθμων" υποστράτηγων!!!Πως γίνεται από την μία ο Α/ΓΕΕΘΑ με έγγραφό του  να ζητά την μείωση των ανωτάτων αξιωματικών κατά τουλάχιστον 58 και από την άλλη ως πρόεδρος του ΣΑΓΕ να εγκρίνει την προαγωγή δύο υποστρατήγων σε αντιστράτηγους, σε θέσεις που υπερβαίνουν τις προβλεπόμενες οργανικές;

Η μείωση των ανωτάτων έπρεπε εδώ και χρόνια να είχε προχωρήσει. Τώρα που “πήραμε μπροστά” η χρονική συγκυρία δεν είναι η καλύτερη και είναι λογικό μέχρι κάποιο σημείο να αντιμετωπίζεται αυτή η πρόταση - διαταγή του ΓΕΕΘΑ με καχυποψία. Που είναι απολύτως δικαιολογημένη όταν από τη μία κυκλοφορούν τα έγγραφα του ΓΕΕΘΑ για μειώσεις και την ίδια στιγμή εγκρίνεται η προαγωγή “υπεράριθμων”. Λέγεται μάλιστα ότι για τον έναν από τους δύο υπάρχει και πρόβλημα εύρεσης γραφείου για να εγκατασταθεί!

Είναι ίσως μια καλή ευκαιρία για το ΥΠΕΘΑ να προχωρήσει σ΄ έναν έλεγχο για να διαπιστώσει πόσοι υπεράριθμοι Αντιστράτηγοι, Υποστράτηγοι και κυρίως Ταξίαρχοι υπάρχουν. Θα εκπλαγουν πολύ με τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr