Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ...





Να… αξιοποιήσει τα τουριστικά ακίνητα του δημοσίου θέλει το ΤΑΙΠΕΔ το οποίο ανακοίνωσε την έναρξη δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού.
Η ομάδα περιλαμβάνει 14 μη λειτουργούντα ακίνητα και ειδικότερα:
  • 8 επιλεγμένα πρώην ξενοδοχεία Ξενία
  • 3 παραδοσιακά Αρχοντικά στο Πήλιο
  • 2 πρώην Σανατόρια, στην Αρκαδία και στη Ρόδο
  • τη Villa de Vecchi, ένα ακίνητο ιστορικής σημασίας στη Ρόδο
Όπως επισημαίνει το Ταμείο στη σχετική του ανακοίνωση, τα ακίνητα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά, διαμορφώνοντας γεωγραφικά διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια ακινήτων κατάλληλων για ανάπτυξη χρήσεων τουρισμού και αναψυχής.
Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, αναμένεται να υλοποιηθούν επιπλέον επενδύσεις που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας με την ανάπτυξη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων (Boutique Hotels).


























newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com