Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Έκτακτο: Προφυλακίστηκε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χ.Α. Νίκοs Κούζηλος ...




Σε δεύτερο γύρο διώξεων φαίνεται πως προχωρά η κυβέρνηση εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου, αφού σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος και ο βουλευτής Πειραιά Νίκος Κούζηλος. Πρόκειται για τον έβδομο βουλευτή που προφυλακιζεται.
 
Μετά από μια μαραθώνια απολογία στις εφέτες ανακρίτριες ο βουλευτής Α΄ Πειραιά, Συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος κρίθηκε προφυλακιστέος  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ανακρίτριες και εισαγγελέας τον έκριναν "ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων".
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής κατηγορείται ο Ν.Κούζηλος για συμμετοχή σε επίθεση στο στέκι Ρεσάλτο,  τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
 
Σε δήλωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για δικαστικό έγκλημα και για «χούντα»  Σαμαρά-Βενιζέλου. 
 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι προφυλακίζουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής προκειμένου να περνούν ανενόχλητοι εθνοκτόνα μέτρα στη Βουλή. 
 
Στην κυβέρνηση μετά την ενίσχυση της ΧΑ στις τελευταίες ευρωεκλογές και με φόντο τις πιθανές εκλογές του Οκτωβρίου ξεκινά μια νέα επιθεση εναντιον του κόμματος με σκοπό να το συμπιέσουν και να αρπάξουν ψηφοφόρους πιέζοντάς τους ψυχολογικά.
 
 

















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com