Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Βλέπουν Μιχαλολιάκο αύριο οι Ευρωβουλευτές της Χ.Α




Οι τρεις Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, κ.κ. Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γιώργος Επιτήδειος θα συναντήσουν αύριο, Τετάρτη, στις 14:00 τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο στις φυλακές Κορυδαλλού.
Όπως αναφέρει η Χ.Α. σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε: «Πρώτο μέλημα των τριών Ευρωβουλευτών του Κινήματος είναι η διεθνοποίηση του ζητήματος της συνεχιζόμενης πολικής δίωξης κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την κατάλυση της Δικαιοσύνης και του Συντάγματος, αφού ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης, βουλευτές και στελέχη παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι δίχως στοιχεία και με ανύπαρκτες κατηγορίες».

















http://www.makeleio.gr/?p=107654#more-107654

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com