Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Αποκάλυψη – Και τώρα ο υπέρ πάντων αγών για την αποφυγή των εκλογών…





Ο ανασχηματισμός-παρωδία ολοκληρώθηκε και πλέον στη συγκυβέρνηση προχωρούν γοργά για την εκτέλεση του επόμενου συμφωνημένου πλάνου τους. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, σαν καλά συνεταιράκια, αφού μοίρασαν υπουργεία και υφυπουργεία σε δικά τους καλά και «πρόθυμα παιδιά», τρέχουν πλέον για την υλοποίηση του επόμενου συμφωνημένου πλάνου τους που αφορά την ματαίωση των Εθνικών Εκλογών.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι κάλπες θα στηθούν τον Σεπτέμβριο και οι της συγκυβέρνησης, όπως όλο αυτό το διάστημα, θέλουν να τις αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι… Γιατί γνωρίζουν πως τα αποτελέσματα θα τους… διώξουν από την εξουσία, κάτι που δεν θέλουν να σκέφτονται καν, παρά τις δηλώσεις τους για το αντίθετο. Και η παραμονή τους αποτελεί διαταγή των δανειστών, οπότε και ευαγγέλιο της συγκυβέρνησης.
Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος από σήμερα και πλέον θα ξεκινήσουν έναν σκληρό επικοινωνιακό πόλεμο, με στόχο να προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο πως οι πρόωρες εκλογές δεν οδηγούν πουθενά και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δικαιωθεί το δικό τους έργο (!!!). Με… σημαία το πρόβλημα του χρέους, θα ξεσκεπάσουν οποιοδήποτε πολιτικό τρικ μπορέσουν για να μπορέσουν να απομακρύνουν τον πρόωρο ερχομό στις κάλπες.
Με πολλούς πρόθυμους πλέον μαζεμένους, Σαμαράς και Βενιζέλος θα συνεχίσουν τα ψέματα και τις απειλές περί διάλυσης της χώρας (η γνωστή τακτική) σε πιο έντονο ύφος έτσι ώστε να προχωρήσουν και πιο εύκολα στην υπογραφή του προσυμφωνημένου νέου μνημονίου. Και όλα αυτά με το πρόσχημα το καλό των Ελλήνων πολιτών…
Και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες σκέφτονται ακόμα και στην αλλαγή κάποιων νόμων έτσι ώστε να πετύχουν ευκολότερα τον σκοπό τους. Θα τα καταφέρουν… Προς το παρών μοιάζει ανέφικτο, αφού όλα έχουν δρομολογηθεί έτσι ώστε οι Εθνικές Εκλογές να πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο, τα αποτελέσματα των οποία θα φέρουν πολιτικές αναταράξεις…
Και οι της συγκυβέρνησης επειδή το γνωρίζουν θα παίξουν όλα τα τελευταία χαρτιά τους για την πολιτική τους σωτηρία…. Που εκτός από την είσοδο στην κυβέρνηση αρκετών πρόθυμων, συμπεριλαμβάνεται και η συσπείρωση πολιτικών από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα (!!!) έτσι ώστε να καταργηθεί ουσιαστικά και η αντιπολίτευση και να περνάνε τα πάντα… αμάσητα από τη Βουλή.

























hellasforce.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com