Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ούτε την Πεντηκοστή δεν σεβάστηκαν οι Τούρκοι – Και οι πολιτικοί μας… ανασχηματίζονται !




Κάποιοι πολιτικοί άνδρες στην Ελλάδα πιστεύοντας στις υποσχέσεις των Τούρκων και των Αμερικανών υπέγραψαν το γνωστό μνημόνιο (Γιλμάζ-Παπούλια …)Τότε ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος ,υπογράφτηκε αυτό το μνημόνιο που έλεγε σε απλά Ελληνικά οτι δεν θα γίνονταν προκλήσεις στις μεγάλες θρησκευτικές εορτές και των δύο Χωρών και ειδική επιτροπή θα καθόριζε τις εορτές …
Αποτέλεσμα μόνο η Ελλάδα το τηρεί και δεν κάνει ασκήσεις ούτε βέβαια παραβιάσεις εν αντιθέσει βέβαια με τους Τούρκους …Κάτι ανάλογα είναι και μέτρα εμπιστοσύνης , με αποτέλεσμα να μας κουβαλιούνται εδώ Στρατηγοί Αξιωματούχοι και Πράκτορες της Τουρκίας και να αναγκάζονται Στρατηγοί να τους υποδέχονται με τι Τιμές !(τρομάρα μας )
Σε αυτό λοιπόν το πλάνο και αφού χτεs ο Χριστιανισμός τιμoύσε την Πεντηκοστή οι Τούρκοι μας έστειλαν τρία επιθετικά ελικόπτερα από Πολεμικά πλοία που περιπολούν στο Αιγαίο αναγκάζοντας τους Χειριστές μας να απογειωθούν και να τα αναχαιτίσουν !
Όσο δεν αγριεύομαι εμείς οι Τούρκοι αποθρασύνονται !






















hellasforce.com/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com