Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ "ΕΛΙΑΣ" !!!




Ο κόσμος χάνεται… βαρκούλες αρμενίζουν – Ν. Μπίστης εναντίον Φώφης Γεννηματά για τον μύλο της κεντροαριστεράς
Ας βάλουμε φόντο το ΠΑΣΟΚ και την ΕΛΙΑ και μέσα Μπίστη Φωφη και Βενιζέλο
Μπορεί μεν ο Β. Βενιζέλος να φαντασιώνεται ακόμα τον… εκλογικό του θρίαμβο, αφού κατόρθωσε να νικήσεις τις δημοσκοπήσεις (!), ωστόσο τα όργανα εντός του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς άρχισαν.
Και είναι εξόχως ηχηρά.
Είναι εμφανές, ότι έχει ξεκινήσει μια μάχη που δεν περιορίζεται πλέον στο παρασκήνιο, όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα για λόγους εκλογικής σκοπιμότητας, αλλά βγαίνει σταδιακά στο προσκήνιο.
Μια μάχη μεταξύ των οπαδών της συνέχισης του πειράματος της Ελιάς, με όποιο όνομα προκύψει μετά το συνέδριο του φθινοπώρου και της πλήρους απορρόφησης του ΠΑΣΟΚ μέσα σε αυτό το σχήμα και –απ’ την άλλη- των οπαδών του κομματικού πατριωτισμού, των στελεχών εκείνων που δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και τη διάχυσή του σε σχήματα όπως «Ελιά», «Δημοκρατική Παράταξη» και πάει λέγοντας…
Τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Ν. Μπίστη απεικονίζουν με πιστότητα αυτή την άγρια κόντρα, που θα ενταθεί στο επόμενο διάστημα.
Η Φώφη Γεννηματά με συνέντευξή της στη Real News αμφισβήτησε την… εκλογική επιτυχία της Ελιάς, δηλαδή τη γραμμή Βενιζέλου και μάλιστα φρόντισε να τονίσει ότι αυτό το 8% οφείλεται στη συσπείρωση και το DNA του ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας έτσι ένα ευδιάκριτο μήνυμα στους θιασώτες της «κεντροαριστεράς» που θα προκύψει μέσα απ’ τη διάλυση του Κινήματος!
Ο Ν. Μπίστης έσπευσε –μέσω facebook- να της απαντήσει και μάλιστα σκληρά, αφού όπως λέει «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»!
Και της λέει ότι η αύξηση της συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ οφείλεται ακριβώς στην Ελιά, ενώ την προειδοποιεί ότι αν συνεχίσει να εκπέμπει αυτό τον κομματικό πατριωτισμό τα πράγματα θα… γίνουν σοβαρά, με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!
Στην πραγματικότητα όμως αυτή η κόντρα Φώφης-Μπίστη αντικατοπτρίζει την προαναφερθείσα κόντρα μεταξύ των δύο κυρίαρχων τάσεων στον ευρύτερο χώρο ΠΑΣΟΚ και Ελιάς.
Και σηματοδοτεί και κάτι άλλο: Την άγρια αντιπαράθεση μεταξύ όσων θέλουν τη «μεγάλη κεντροαριστερά» ως παρακολούθημα της Ν.Δ. και αυτών που επιθυμούν το άνοιγμα διαύλων συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στους πρώτους περιλαμβάνονται εκτός του Μπίστη οι Χρυσοχοϊδης, Λοβέρδος και φυσικά ο ίδιος ο Βενιζέλος.
Στους υποστηρικτές της συνέχισης του ΠΑΣΟΚ και της πιθανής μελλοντικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεταξύ άλλων οι Ρέππας, Σκανδαλίδης, Μωραΐτης, Φώφη, Καρχιμάκης.
Ήδη οι πρώτες βολές έπεσαν στη μετεκλογική συνεδρίαση του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ, απ’ τη Φώφη και τον Καρχιμάκη, ο οποίος επανήλθε με ανακοινώσεις της «Κίνησης των 75», ενώ σε παρόμοιο μήκος κύματος εξέπεμψε κι ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έσπευσε να ταχθεί επίσης υπέρ μιας συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον!
Η μάχη μόλις ξεκίνησε. Και νέα επεισόδιά της θα δούμε στο άμεσο μέλλον, ενώ στον ανασχηματισμό θα φανεί και το νέο άνοιγμα Βενιζέλου-Λοβέρδου στον Αντ. Σαμαρά…


















































































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com