Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Στα Σκόπια λένε ότι η Ελλάδα θα λυσεί το ζήτημα με το όνομα όταν μπει η Σερβία στην ΕΕ ...




Η κυβέρνηση της Αθήνας  θα καταβάλει κάθε  δυνατή προσπάθεια για να μην ενταχθούν τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πριν από την ένταξη της Σερβίας.
Αυτή ήταν απάντηση που έλαβε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Αντόνιο Μιλόσοσκι, στην κατ’ ιδία συνάντηση που είχε  στη Μαδρίτη, με την τότε επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Ντόρα Μπακογιάννη.Σε συνέντευξή του, διευκρίνισε τις διαφορετικές απόψεις σχετικά με το ζήτημα του ονόματος μεταξύ  του κόμματος VMRO-DPMNE και του αλβανικού DUI.
Ο Μιλόσοσκι ήταν κατηγορηματικός ότι δεν πρέπει να περιμένει κανείς επίλυση του ονόματος πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ το Σεπτέμβριο.













































































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com