Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

«Καίει» τον Γιάννο ο πρώην της γυναίκας του ...




Τους ισχυρισμούς του Γ. Παπαντωνίου και της συζύγου του Σ. Κουράκου για την προέλευση των χρημάτων που βρέθηκαν σε λογαριασμό της στην ελβετική τράπεζα HSBC καταρρίπτει ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Κουράκου, Θόδωρος Ουσταμπασίδης.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News, o πρώην σύζυγος της Σ. Κουράκου δηλώνει άγνοια για το χρονικό διάστημα έως το 2010 σχετικά με την ύπαρξη του επίμαχου λογαριασμού και κάνει λόγο για λίγες χιλιάδες ευρώ, τα οποία έδινε κάθε χρόνο για τα έξοδα των παιδιών.
«Δεν νομίζω ότι από τα χρήματα που έδινα στην πρώην σύζυγό μου μπορούσε να αποταμιεύσει. Αυτά προορίζονταν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών μας» είπε στις δικαστικές αρχές σύμφωνα με το δημοσίευμα ενώ πρόσθεσε πως κι εκείνη έβαζε χρήματα.
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως από το 1993 έως το 2000 έδινε, σε ευρώ, 30.000-40.000 ετησίως.Ως εκ τούτου, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του ζεύγους Παπαντωνίου οτι τα χρήματα το λογαριασμό της HSBC με 1,3 εκ ευρώ, προέρχονται από καταθέσεις του πρώην συζύγου της Στ. Κουράκου.
Μέχρι στιγμής ο κ. Ουσταμπασίδης έχει δώσει δύο καταθέσεις. Η πρώτη ήταν τον Μάιο του 2013 και η δεύτερη στην εφέτη ανακρίτρια Μ. Πουλάκη – Κυριακίδου, στις 12 Μαρτίου 2014, αποκαλύπτοντας το ποσό που έδωσε στην πρώην σύζυγό του.























































































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com