Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

(φωτο,βίντεο)--Αεροπορικό Βλήμα έχασε το Στόχο του και έπεσε κοντά σε Παραλία ...




Παραλίγο τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης στην παραλία του Παλαιοχωρίου όταν, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουνλουόμενοι, βλήμα αεροσκάφους καρφώθηκε σε απόσταση μικρότερη των δεκαπέντε μέτρων από την καντίνα που υπάρχει στην ακτή…
Σε κοντινή απόσταση από το σημείο έπαιζαν παιδιά, ενώ το κυλικείο ήταν γεμάτο κόσμο. Οι περίοικοι σύμφωνα με το patrasnews.gr, εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς φαίνεται να πρόκειται για το δεύτερο βλήμα που «χάνει» τον στόχο του μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, όπως αποκάλυψε χθες η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση.
Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση, το συνεργείο του ΤΟΕΒ που κλήθηκε να αποκαταστήσει βλάβη σε αγωγό βάθους δύο μέτρων, που περνούσε μέσα από καλλιέργεια καλαμποκιού, αντίκρισε σφηνωμένο στον σωλήνα ένα βλήμα αεροσκάφους.

Τα δύο τελευταία περιστατικά επανέφεραν στο προσκήνιο το πάγιο αίτημα κατοίκων και φορέων της περιοχής για την κατάργηση του πεδίου βολής Παλαιοχωρίου. Πρόκειται για ένα ζήτημα που έχει ανακύψει αρκετές φορές στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να έχει ανταποκριθεί.


























http://www.makeleio.gr/?p=117554

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com