Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ--40 βαθμούς Κελσίου και ντύσαμε τους νέους Ανθυπολοχαγούς με χειμερινά παντελόνια! ...




Πολύ κακό για το τίποτα οι περιβόητες νέες στολές με τις οποίες ορκίστηκαν οι νέοι ανθυπολοχαγοί μας. Η λεπτομέρεια που μας επισήμαναν βέβαια οι γνωρίζοντες, είναι ότι το παντελόνι είναι…χειμερινό και χθες ως γνωστόν το θερμόμετρο έδειχνε 40. Υπάρχει κι ένα ερώτημα προς απάντηση: Έχει υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα που απαιτείτο για να αλλάξουν οι στολές;

Οι νέοι ανθυπολοχαγοί ορκίστηκαν στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής,  η τελετή ορκωμοσίας των Ανθυπολοχαγών Τάξεως 2014 «Υποστράτηγος Σβορώνος- Τσιγάντες Χριστόδουλος», παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Παύλος, παραβρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ. Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ.  Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Ευάγγελος Τουρνάς.































onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com