Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

"Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ"






Ρύθμιση για την καταβολή αναδρομικών και μισθολογικές αυξήσεις στο μέλλον στα Σώματα Ασφαλείας, εξετάζει να καταθέσει σε σύντομο διάστημα η κυβέρνηση, προκειμένου να εναρμονιστεί με την απόφαση του ΣτΕ, όπως έγινε και με τους δικαστικούς.
Την προαναγγελία αυτήν έκανε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους κάλυψης του δημοσιονομικού κενού, προκειμένου να καταβληθούν τα αναδρομικά στους ένστολους, καθώς η απόφαση του ΣτΕ εκδόθηκε το 2014 και δεν έχουν προβλεφθεί στον κρατικό προϋπολογισμό οι ανάλογες πιστώσεις.
Παράλληλα, ο κ. Σταϊκούρας διευκρίνισε πως σε ό,τι αφορά τα αναδρομικά για τους δικαστικούς η κυβέρνηση συμμορφώθηκε με την απόφαση του Μισθοδικείου, η οποία είχε εκδοθεί το 2013 και είχε προβλεφθεί η σχετική πίστωση τόσο για τα αναδρομικά τους όσο και για τα μισθολογικά τους στον προϋπολογισμό του 2014.

























yahoo,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com