Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τραγική η κατάσταση στη Πάτρα όπου εκτελούν κοινωνική εργασία ακόμα και για χρέη 200ευρώ ...




Συνωστισμός για κοινωνική εργασία επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Δήμο της Πάτρας, καθώς έχει αυξηθεί ανησυχητικά ο αριθμός των δημοτών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα χρέη τους, ακόμη και όταν αυτά είναι της τάξης των 200, των 300 και των 500 ευρώ και με δικαστικές αποφάσεις ζητούν να ξεχρεώσουν παρέχοντας εργασία σε δημοτικούς τομείς.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τους τελευταίους μήνες προσέρχονται στο γραφείο του αρμόδιου αντιδημάρχου Χαράλαμπου Στανίτσα 2 με 3 άτομα καθημερινά και ζητούν να τους δοθεί η δυνατότητα να εργαστούν για να σβήσουν χρέη προς την εφορία που ανέρχονται από ελάχιστα ευρώ έως κάποιες χιλιάδες και τα οποία αδυνατούν να πληρώσουν καθώς δεν έχουν εργασία.
 
Πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων που βρίσκονται σε απόγνωση και απασχολούνται κυρίως στους τομείς καθαριότητας και πρασίνου, εξαγοράζοντας την ποινή των χρεών και για άτομα κάθε κοινωνικής τάξης, από πρώην εργολάβους οικοδομών που πτώχευσαν, μέχρι εγκαταλελειμμένες γυναίκες που ...κληρονόμησαν χρέη των συζύγων.
 
Η ραγδαία αύξηση των δημοτών που προσέρχονται στον Δήμο είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά της Πάτρας.
 





















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com