Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Απόφαση σταθμός!Καταδίκη εισπρακτικής εταιρείας αποζημιώνει οφειλέτη!

Απόφαση σταθμός από το Εφετείο της Αθήνας, κατά των εισπρακτικών εταιρειών και των μεθόδων που χρησιμοποιούν για το “κυνήγι” των οφειλετών.
Σύμφωνα με την απόφαση επιδικάστηκε αποζημίωση υπέρ οφειλέτη ενώ καταδικάστηκε και η εισπρακτική εταιρεία γιατί διέρρευσε απόρρητα προσωπικά στοιχεία δανειολήπτη.
Η δικαστική απόφαση αναμένεται να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας για χιλιάδες πολίτες η ζωή των οποίων γίνεται δύσκολη από της διάφορες εισπρακτικές.
Όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα για πρώτη φορά αναγνωρίζεται με δικαστική απόφαση ότι η έλλειψη ενημέρωσης του πολίτη και η συνακόλουθη συνεχής όχληση του δανειολήπτη στο σπίτι και στην εργασία του, αλλά και η αναζήτηση συγγενών του συνιστούν προσβολή προσωπικότητας που θεμελιώνει δικαίωμα να αξιώσει αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr