Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αναβολή στην απολογία της Ε.Ζαρούλια - Ο Ν.Μιχαλολιάκος ζήτησε την εξαίρεση των ανακριτριών ...




Αίτηση εξαίρεσης κατά των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, κατέθεσε ο προφυλακισμένος αρχηγός το κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος καταφέρνοντας έτσι να αναβάλλει τη διαδικασία της απολογίας της συζύγου του, Ελένης Ζαρούλια, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα στο Εφετείο. 
 
Αφορμή για την κατάθεση της αίτησης εξαίρεσης αποτέλεσαν, οι ισχυρισμοί του δικηγόρου Αλέξη Κούγια ότι ο εντολέας του Στάθης Μπούκουρους, επίσης κατηγορούμενος για την υπόθεση της ΧΑ, δέχθηκε πιέσεις από τη Δικαιοσύνη προκειμένου να μιλήσει. 
 
Μετά την κατάθεση του αιτήματος από τους συνηγόρους του κ. Μιχαλολιάκου, η απολογία της Ελένης Ζαρούλια «παγώνει» μέχρι να εξεταστεί η νομιμότητα εξέτασης του αιτήματος εξαίρεσης των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου. 
 













defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com