Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ--Απόστρατους με καταθέσεις κροίσων εντόπισε το ΣΔΟΕ !!!



Τι αποκάλυψαν οι έρευνες του ΣΔΟΕ για τους απόστρατους που είχαν καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ.

Λαβράκι φαίνεται πως «έβγαλαν» για ακόμη μία φορά οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν για τα εξοπλιστικά προγράμματα βρήκαν απόστρατους με καταθέσεις που θύμιζαν… κροίσους.

Τρεις απόστρατοι με 2 εκατομμύρια ευρώ

Για το πρόγραμμα των υποβρυχίων ελέγχθηκαν τρεις απόστρατοι του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με το Έθνος, και διαπιστώθηκε ότι κατείχαν υπέρογκα ποσά, που δεν δικαιολογούνται από την εργασία τους και από τα όσα δήλωναν στην Εφορία.

Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό ενός Ναυάρχου βρέθηκαν 400.000 ευρώ, ενώ σε άλλους δύο απόστρατους εντοπίστηκαν καταθέσεις συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Οι απόστρατοι ενημερώθηκαν για τα ευρήματα του ΣΔΟΕ και ήδη έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις για τα ποσά που θα επιστρέψουν στο Δημόσιο.

Από «κόσκινο» περνούν περισσότεροι από 200 ανώτεροι αξιωματικοί και πολιτικοί υπάλληλοι

Το «σαφάρι» του ΣΔΟΕ συνεχίζεται στις καταθέσεις και στα Ε9 άλλων 200 ανώτερων αξιωματικών που ενεπλάκησαν στα εξοπλιστικά.

Παράλληλα με το ΣΔΟΕ, η Εισαγγελία έχει μπει για τα καλά στα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα των αρμάτων μάχης, των επιθετικών ελικοπτέρων και των μαχητικών αεροσκαφών.

Ωστόσο, στη λίστα των ονομάτων για τα οποία διεξάγεται έρευνα δεν υπάρχουν μόνο αυτά των στρατιωτικών, αλλά και πολιτικών υπαλλήλων που φαίνεται να είχαν εμπλακεί με τις μίζες στα εξοπλιστικά.































http://www.kontranews.gr/oikonomia/item/8873-sdoe-apostratoi-katatheseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com