Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Για απιστία κατηγορούνται ο νυν και ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς ...





Αντιμέτωποι με την κατηγορία της απιστίας είναι ο νυν δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο προκάτοχός του Χριστόδουλος Οικονομίδης.
Κατηγορούνται για απευθείας αναθέσεις έργων, το διάστημα 2005-2012, με τη ζημιά για το δήμο να προσδιορίζεται σε 2,5 εκατ. ευρώ. Η παραπάνω κατηγορία είναι σε βαθμό κακουργήματος για τον Χρ. Οικονομίδη και σε βαθμό πλημμελήματος για τον Θεοδ. Μπακογλίδη.
Για το ίδιο αδίκημα κατηγορούνται άλλα 19 πρόσωπα -στελέχη και υπάλληλοι τεχνικών υπηρεσιών, αντιδήμαρχοι-μέλη επιτροπών κ.ά.- για κάποιους από τους οποίους η πράξη αυτή είναι σε κακουργηματικό βαθμό.Προηγήθηκε έρευνα του ΣΔΟΕ κατά το οποίο διαπιστώθηκαν μη σύννομες διαδικασίες σε συνολικά 21 έργα, το συνολικό κόστος των οποίων προσεγγίζει τα 14 εκατ. ευρώ. Για την υπόθεση θα διενεργηθεί κύρια ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com