Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ελεύθεροι και οι τελευταίοι εννέα κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό στις Σκουριές ...




Με τις απολογίες των εννέα τελευταίων κατηγορουμένων για την εμπρηστική επίθεση που έγινε τον περσινό Φεβρουάριο στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές έκλεισε η κύρια ανακριτική διαδικασία.
 
Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους, που αφορούν στην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, όπως -κατά περίπτωση-την αυτοπρόσωπη εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.Οι κατηγορούμενοι, μέλη του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού, υπέβαλλαν απολογητικά υπομνήματα, αρνούμενοι οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό.
 
Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 22 κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, αντιμετωπίζοντας  κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες αυτήν της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.
 




















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com