Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Και ο Χαϊκάλης στην “εργαλειοθήκη” του Σαμαρά; ...





Μετά την πρόσφατη ηχηρή αποχώρηση του Βασίλη Καπερνάρου από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ένα ακόμη στέλεχος πρώτης γραμμής του κόμματος έχει ακούσει από μακριά να τον καλούν οι γλυκές σειρήνες της εξουσίας, και όταν ακούς τη γλυκιά φωνή τους, αν δεν έχεις τα απαραίτητο ηθικό έρμα, το πλέον πιθανό είναι να υποκύψεις στα λάγνα κευλεύσματά τους.
Ας ελπίσουμε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης δεν ανήκει σε αυτούς και δεν θα δελεαστεί από τον πάλαι ποτέ φίλο του από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης, Αντώνη Σαμαρά, για να καταντήσει (κι αυτός) ένα ακόμη εργαλείο του με το οποίο προσπαθεί να ρετουσάρει το απάνθρωπο πρόσωπο με το οποίο κυβερνά μαζί με τον όψιμο φίλο του Βαγγέλη.
Φυσικά, οι πάντες γνωρίζουν, πως ακόμη και για την πιο άθλια και προδοτική πράξη μπορεί να υπάρξει μια εξαιρετικά “επαρκής” αιτιολόγηση. Θέλουμε να πιστεύουμε όμως ότι ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα δεχτεί να παίξει ένα τέτοιο βρώμικο παιχνίδι.
Διότι, συν τοις άλλοις,  εμείς ως κωμικό τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Και μια τέτοια πράξη θα ήταν πέραν ακόμη και του τραγικού: θα ήταν γελοία. 
(“Θέλουμε να πιστεύουμε”… Οψόμεθα όμως…)











http://www.makeleio.gr/?p=102093

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com