Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Πρέβεζα: «Λουκέτο» στο Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου !!!



Σε μείζον πρόβλημα έχει εξελιχθεί η έλλειψη αστυνομικών στην περιοχή της Πρέβεζας, θέτοντας παράλληλα σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Στις περισσότερες περιπτώσεις όπως στο Καναλάκι, το Λούρο και το Θεσπρωτικό υπάρχει μόνο ένας αστυνομικός ανά βάρδια, ο οποίος θα πρέπει να επιτηρεί την περιοχή και εφόσον προκύψει περιστατικό να κλειδώσει το τμήμα και να μεταβεί στον τόπο του συμβάντος χωρίς μάλιστα να έχει την κάλυψη ενός δεύτερου αστυνομικού.

Το γεγονός το επιβεβαιώνει και η ανάρτηση ταμπέλας που έχει τοποθετηθεί στο... κλειδωμένο Αστυνομικό Τμήμα του Καναλακίου και ενημερώνει τους πολίτες πως σε περιπτώσεις ανάγκης πρέπει να καλούν το «100» της Πρέβεζας.









Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com