Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Pulse: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτη η ΧΑ με διψήφιο ποσοστό ...





Προβάδισμα αποκτάει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στη μάχη των Ευρωεκλογών, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει "το ποντίκι", το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 1,5%, ενώ σιγά-σιγα οι "επαγγελματικές" δημοσκοπήσεις αποκαθιστούν την ΧΑ σε διψήφια ποσοστά και "κατεβαζουν" την Ποταμιά στην τέταρτη θέση. Τρίτη παραμένει η Χρυσή Αυγή, με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη να έρχεται τέταρτο.
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, συγκριτικά με την προηγούμενη μέτρηση που είχε γίνει στις 9 Απριλίου, είναι ενισχυμένοι κατά 3%, αφού τότε είχαν ΝΔ 17,5% και ΣΥΡΙΖΑ 19%.
Τα ποσοστά των κομμάτων Πρόθεση Ψήφου
ΣΥΡΙΖΑ 22%
Ν.Δ. 20,5
Χρυσή Αυγή 10%
Το Ποτάμι 7%
Ελιά / ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΚΚΕ 6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%
ΔΗΜ.ΑΡ. 3%
Αναποφάσιστοι / Δ.Α. 8%
Λευκό / Αποχής 5,5%
Πρόθεση Ψήφου με Αναγωγή επί των εγκύρων
ΣΥΡΙΖΑ 23,5%
Ν.Δ. 22
Χρυσή Αυγή 10,5%
Το Ποτάμι 7,5%
Ελιά / ΠΑΣΟΚ 7%
ΚΚΕ 6,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%
ΔΗΜ.ΑΡ. 3%
Αναποφάσιστοι / Δ.Α. 8,5%
Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση της Pulse για το «Ποντίκι» τον Απρίλιο, ο προπορευόμενος... Κανένας, ανιχνεύεται μειωμένος κατά 5% (από το 46% στο 41%), ποσοστό με το οποίο ενισχύονται ο Αντώνης Σαμαράς κατά 3% (από το 29% στο 32%) και ο Αλέξης Τσίπρας κατά 2% (από το 22% στο 24%).






























































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com