Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αύξηση εξαγωγών για την τουρκική αμυντική βιομηχανία ...




Προς νέο ρεκόρ στις εξαγωγές βαδίζει η  τουρκική αμυντική βιομηχανία, ο στόχος της οποίας είναι για φέτος να φτάσει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, από 1,4 δισ. δολάρια που ήταν πέρυσι  Ήδη κατά το 2013  τομέας της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας  αύξησε κατά 20% τις εξαγωγές,μετέδωσε η τουρκική κρατική τηλεόραση.

Η Τουρκία για να πετύχει το στόχο της εφήρμοσε - όπως και πολλές άλλες χώρες - το αυτονόητο,που μόνο στην Ελλάδα δεν συμβαίνει τελευταία: Άρχισε να χρησιμοποιεί τα  πρωτότυπα αμυντικά προϊόντα που κατασκευάζει στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Όταν  το τελευταίο διάστημα αυτό πήρε σάρκα και οστά, είδε και τις εξαγωγές να εκτοξεύονται διότι  αυξήθηκε το ενδιαφέρον και των ενόπλων δυνάμεων άλλων χωρών.

Οι εξαγωγές του τομέα της αμυντικής βιομηχανίας το 2008 ανέρχονταν σε 600 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο αριθμός αυτός ανήλθε στα 1,4 δισεκατομμύρια πέρυσι.Η αύξηση στις εξαγωγές γενικά την ίδια περίοδο ήταν της τάξης του 5 %.













































































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com