Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τετ α τετ Αβραμόπουλου με τον πρώην Α/ΓΕΣ Ζιαζιά στο υπουργικό γραφείο "ανάβει φωτιές" .....




Κίνηση ματ από τον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο που έχει προκαλέσει από τη μία θετικά σχόλια και από την άλλη εκνευρισμό σε κύκλους του ΓΕΕΘΑ. Ο Αβραμόπουλος κάλεσε στο γραφείο του για συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης τον πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνο Ζιαζιά. 

Το ραντεβού είχε συμφωνηθεί εδώ και αρκετές ημέρες τηλεφωνικά και το πρωί της Τρίτης ο Α/ΓΕΣ πέρασε την πόρτα του υπουργικού γραφείου. Μην ξεχνάμε οτι ο Αβραμόπουλος ως ΥΕΘΑ στην κυβερνηση Παπαδήμου είχε άριστη συνεργασία με τον Ζιαζιά και για αυτό όπως μαθαίνουμε τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί συνεργάτες του τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση στο προσωπο του. Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη με τον οποίο ο ΥΕΘΑ έχει τηλεφωνική επαφή.


Η συνάντηση με τον Ζιαζιά σχολιάστηκε πολύ θετικά από όσους την πληροφορήθηκαν. Μάλλον σχεδόν απ΄ όλους γιατί υπήρξαν και κάποιοι από το περιβάλλον του Α/ΓΕΕΘΑ που έδειξαν και έκπληκτοί και προβληματισμένοι από το τετ α τετ Αβραμόπουλου - Ζιαζιά. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να πληροφορηθούν το αντικείμενο της συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com