Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

"Το αέριο πιπεριού προκαλεί καρκίνο"! Τι γράφουν οι τούρκοι για διαδηλωτή του Γκεζί ...




Από καρκίνo της γλώσσας έχασε την ζωή του χθες νεαρός Τούρκος που συμμετείχε στις διαδηλώσεις για το πάρκο Γκεζί, και ο οποίος είχε ψεκαστεί  με αέριο πιπεριού για να αποχωρήσει από τον τόπο των επεισοδίων.

Ο νεαρός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο  στη Μυρσίνη από τον Ιανουάριο, όταν του διαγνώστηκε καρκίνος στη γλώσσα εξαιτίας του ψεκασμού του με αέριο πιπεριού, όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Ηabergundem.

Η αποκάλυψη - ιδιαίτερα στο μέτρο που είναι επαρκώς τεκμηριωμένη- προκαλεί ανησυχία και πρέπει να αποτελέσει την βάση για περαιτέρω έρευνες. Και προς το παρόν , ως στοιχειώδες μετρό προστασίας, πρέπει να σταματήσει η χρήση του.

 Τέτοια χημικά πάντως χρησιμοποιούνται και στην Ελλάδα.




















































































οναlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com