Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Έδωσαν χρίσμα "οι θεσμικοι" σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους; ...




Προ ημερών αναδημοσιεύσαμε προσωπική επιστολή προς αποστράτους των ΕΔ και ΣΑ, της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου στο Δήμο Γλυφάδας, κας Αναστασίας Πατεράκη, που έπεσε στην αντίληψή μας από ανοικτή καταγγελία συναδέλφου συνυποψήφιού της.
Σε αυτή την επιστολή, που είχε προφανή σκοπό την άγρα ψηφοφόρων, η κα Πατεράκη ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ, στην περίπτωση εκλογής της, να ιδρύσει στην περιοχή της Λέσχη ΕΔ και ΣΑ, σε συνεργασία με τις «θεσμικές» Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑ) και συνδέσμους ΕΔ και ΣΑ, και να αγωνιστεί για τη διατήρηση των ΕΑΑ ως ΝΠΔΔ!

Τα θέματα που προκύπτουν από αυτή την επιστολή είναι αρκετά. Εκείνο όμως που μας αφορά, είναι η εμπλοκή των ΕΑΑ στον προεκλογικό της αγώνα, τις οποίες εμμέσως εμφανίζει ως να της έχουν δώσει χρίσμα υποστήριξης, αφού φέρεται ως να έχει ήδη συνεργασθεί μαζί τους. Διαφορετικά, πως είναι δυνατόν να ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ χωρίς να έχει τη συγκατάθεσή τους!
Αν πάλι η κα Πατεράκη έκανε μία υπέρβαση, στα πλαίσια του προεκλογικού της οίστρου, εμπλέκοντας τις ΕΑΑ στον προεκλογικό της αγώνα, θα αναμέναμε από τις ΕΑΑ και κυρίως από την ΕΑΑΣ, μέλος του ΔΣ της οποίας είναι ο σύζυγός της, να αποσαφηνίσουν εάν έχουν συνεργασία με τη συγκεκριμένη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο.
Εκτός από αυτό όμως, έχουμε ένα άλλο μεγάλο ερωτηματικό. Πως έφθασαν στα χέρια της υποψηφίου, τα ονόματα και οι διευθύνσεις αποστράτων και τους απέστειλε επιστολές; 
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως ο σύζυγός της Ταξίαρχος ε.α. Χάτσικας Δημήτριος (αντιπρόεδρος της ΠΟΣ και μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ) «φρόντισε» να έλθουν στα χέρια της συζύγου του, προσωπικά δεδομένα συναδέλφων.
Δεν έχουμε σκοπό να μειώσουμε την αξία της κας Πατεράκη, η οποία μπορεί να είναι αξιολογότατη. Κατανοούμε δε ότι η φόρτιση του προεκλογικού αγώνα, μπορεί να οδηγεί σε λάθη. Αν κάνουμε όμως λάθη, καλό είναι να τα παραδεχόμαστε. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερη αξία.



























http://triaalpha.blogspot.gr/2014/05/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com