Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Σήμερα το κοινωνικό μέρισμα αλλά όχι για οικογενειάρχες στρατιωτικούς .....




73.000 ένστολοι λένε από το υπουργείο Οικονομικών θα δούν σήμερα να μπαίνουν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Πρόκειται για προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Υπενθυμίζουμε ότι από το κοινωνικό μέρισμα θα πάρουν είτε ολόκληρο το 500άρικο είτε μέρος αυτού,όσοι έχουν μικτές αποδοχές από 1500 ευρώ και κάτω. Το κριτήριο αυτό έχει προκαλέσει πάρα πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια αφού τελικά οι μόνοι που έχουν να περιμένουν σήμερα κάτι να πάρουν είναι τα χαμηλόβαθμα στελέχη που δεν έχουν οικογένεια και παιδιά!

Παρά την επισήμανση του παραλογισμού κανείς από το υπουργείο Οικονομικών δεν θεώρησε σκόπιμο να προχωρήσει σε κάποια διορθωτική κίνηση.











































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com