Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΕΛΕΟΣ !!!Συνελήφθη αστυνομικός της Κρατικής Ασφάλειας γιατί προωθούσε την. γυναίκα του στην πορνεία (φωτό) ...





Συνελήφθη αστυνομικός της Κρατικής Ασφάλειας, ο οποίος, είχε στήσει επιχείρηση μαστροπείας και εκπρόρνευσης της ίδιας του της συζύγου και άλλων δύο γυναικών, έχοντας δημιουργήσει διαδυκτιακή σελίδα προώθησης της επιχείρησης, όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω.
Ο αστυνομικός συνελήφθη τυχαία σε επιχείρηση των συναδέλφων του (μπορεί να μην ήταν και "τυχαίο" πάντως, αλλά "κάρφωμα") για την καταπολέμηση της πορνείας μέσω διαδικτύου.
Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα του αστυνομικού η οποία εμφανιζόταν ως Ρωσίδα, διαπίστωσαν ότι ο σωματέμπορος ήταν συνάδελφός τους και αφετέρου πως η γυναίκα που είχαν πιάσει να εκδίδεται δεν ήταν άλλη από τη... σύζυγό του!
Στη συνέχεια της έρευνας, συνελήφθησαν επίσης μία αλλοδαπή γυναίκα κι ένας Έλληνας, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται ήταν ο συνεταίρος του.














































defencenet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com