Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Το ΓΕΣ απαντά για τα "μεταχειρισμένα ρούχα" στους στρατιώτες .....



Το ΓΕΣ απαντά σ΄ όσα καταγγέλει το Δίτκυο Ελεύθερων Φαντάρων για τις επιστροφές όλων των ειδών ένδυσης από τους στρατιώτες που απολύονται.

Διευκρινίζει πρώτα απ΄ όλα ότι εντολή του Α/ΓΕΣ είναι όλοι οι στρατιώτες να παραλαμβάνουν καινούργια είδη ένδυσης και σε καμία περίπτωση μεταχειρισμένα. Επισημαίνει ότι η παράδοση του ρουχισμού που έχει ζητηθεί δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τις ΕΣΣΟ που θα παρουσιαστούν. Απλά τα “καλύτερα μεταχειρισμένα” ρούχα θα αποθηκευτούν σε μονάδες επιστρατεύσεως και θα αντικατασταθούν κι αυτά με νέα ρούχα μόλις “τρέξουν” οι σχετικές διαδικασίες προμήθειας.

















































onalrt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com