Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ε.Βενιζέλος: «Η αντοχή της κυβέρνησης θα κριθεί από τις εκλογικές επιδόσεις της Ελιάς» ...





«Η αντοχή της κυβέρνησης θα κριθεί από τις εκλογικές επιδόσεις της Ελιάς», προειδοποιεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα» υπογραμμίζει ότι η ΝΔ κινδυνεύει να κατηγορηθεί για ταύτιση με το ΠΑΣΟΚ που έχει χαράξει την εθνική στρατηγική.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι η χώρα μπορεί να απαλλαγεί από την τρόικα και να δανειστεί από τις αγορές τα 25 δισ. ευρώ που χρωστάει στο ΔΝΤ. Όπως λέει, τότε δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης της τρόικας.
Στέλνει εμμέσως εσωκομματικά μηνύματα λέγοντας ότι τον εκφράζουν οι στίχοι του Τίτου Πατρίκιου «Όχι από τώρα, είναι πολύ νωρίς για μια γεροντική σοφία."























































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com