Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ "ΤΙΜΟΝΙ" ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.;




Και η ανακατάταξη στις υπηρεσίες πληροφοριών στις ΗΠΑ, συνεχίζεται και μάλιστα πολύ έντονα. Η υψηλόβαθμη και παρασημοφορημένη με διακρίσεις Mary Legere, φέρεται να είναι η νέα υποψήφια ως αρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών του Αμερικανικού στρατού (National Defence Intelligence).
ΠΡΟΦΙΛ:
Το προφίλ της συγκεκριμένης αξιωματικού δείχνει έναν άνθρωπο με μεγάλες ικανότητες στον τεχνολογικό τομέα καθώς και σε μια πολύ μεγάλη υποστήριξη της από το στρατιωτικό δίκτυο προμηθευτών και αξιωματικών προσκείμενων στην παράταξη Δημοκρατικών.
Η ίδια έχει δώσει δείγματα ικανών σχέσεων και γνώσεων σε μια πρόσφατη παρουσίαση του 2014 στο Defense Language Institute Foreign Language Center.































http://www.defence-point.gr/news/?p=101464

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com