Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Στάση πληρωμών στο Εθνικό Κτηματολόγιο !!!




Σημαντικά προβλήματα χρηματοδότησης παρατηρούνται στην εταιρεία το Εθνικού Κτηματολογίου, τα έργα του οποίου έχουν τεθεί στον «πάγο», ενώ σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στην Κτηματολόγιο Α.Ε. η εταιρεία έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμών.

Οι εργαζόμενοι στο Κτηματολόγιο πραγματοποίησαν, εχθές, έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία αποφάσισαν να συναντηθούν με τη διοίκηση της ΕΚΧΑ, του υπουργείου Περιβάλλοντος, του υπουργείου Οικονομικών και με κόμματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τον Απρίλιο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΧΑ έχει σταματήσει να συνεδριάζει και ως αποτέλεσμα έχουν «παγώσει» οι μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ενδεχομένως η λύση να προέλθει από την έγκριση του προϋπολογισμού της Κτηματολόγιο από το υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη απόφαση.

























Με πληροφορίες από το capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com