Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ελληνική εταιρεία υποστηρίζει νατοϊκή άσκηση .....





Η ομάδα Computer Assisted Exercises (CAX) της Miltech Hellas Α.Ε. συμμετείχε στην υποστήριξη του EXCON (Exercise Control) της άσκησης Trident Jaguar 2014 η οποία έλαβε χώρα στο Joint Warfare Centre στο Stavanger της Νορβηγίας στις αρχές Μαΐου.

Η συσσωρευμένη εμπειρία και το επαγγελματικό επίπεδο υπηρεσιών που προσέφερε η Miltech σε συνεργασία με αξιωματικούς σωμάτων δυνάμεων ΝΑΤΟ ταχείας ανάπτυξης, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά με την επιτυχή κατάληξη της άσκησης και τα σημαντικά συμπεράσματα που εξήχθησαν.

Η Miltech έχει αναλάβει τη σύμβαση υποστήριξης του EXCON από το 2012 και θα συνεχίσει να παρέχει τις σχετικές υπηρεσίες και σε επόμενες ασκήσεις.

Η ομάδα υποστήριξης CAX αποτελείται από έμπειρους χειριστές πιστοποιημένους από το ΝΑΤΟ, καθιστώντας τη Miltech μία από τις ελάχιστες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο διεθνή χώρο προσομοίωσης σύγχρονων πολεμικών επιχειρήσεων με παρόμοια επαγγελματική εμπειρία.
















































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com