Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

"ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ" ΤΟΝ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;




Την άποψη ότι ο Φώτης Κουβέλης ολοκλήρωσε ένα κύκλο στη ΔΗΜΑΡ αλλά μπορεί να συμβάλει ως «ο πρόεδρος της νέας Κεντροαριστεράς ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» διατύπωσε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Πανούσης.
«Αν θέλει ο ίδιος μπορεί να συμμετάσχει στη μετεξέλιξη της ΔΗΜΑΡ Β' με άλλους όρους και να συμβάλλει, πιθανόν με νέο ρόλο, ο οποίος μπορεί να είναι ο πρόεδρος της νέας Κεντροαριστεράς ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Πανούσης στον Alpha.
Ερωτηθείς τι θα γίνει εάν η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ δεν επικυρώσει την παραίτηση του κ. Κουβέλη, ο Γιάννης Πανούσης απάντησε: «Εγώ θεωρώ ότι ο κ. Κουβέλης είναι ιστορικό και εμβληματικό στέλεχος, δεν μπορεί να παίζει και δεν θα ήθελε να παίξει με τους θεσμούς και με τις διαδικασίες. Δηλαδή ότι “παραιτούμε και δεν παραιτούμε και κάποιοι έρχονται και μου λένε να μείνω”. Αυτά δεν τα πιστεύω».



















































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com