Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

NΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MRB...





Nέα δημοσκόπηση της εταιρείας MRB δείχνει μάχη στήθος με στήθος Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι φέρνουν πάλι το "Ρυάκι" τρίτο κόμμα. Είναι αντιληπτό ποιο συστημικό κόμμα θέλουν να βοηθήσουν προκειμένου να σπεύσει προς βοήθεια των μνημονιακών δυνάμεων αφού όπως είπε ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης το κύριο "μέλημα δεν είναι με ποιούς θα συνεργαστούμε αλλά "πώς"!
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προηγείται στη μάχη των ευροεκλογών με οριακή διαφορά, ενώ η ΝΔ επικρατεί με μικρό προβάδισμα στις εθνικές εκλογές.
Τρίτο κόμμα εμφανίζεται «Το Ποτάμι» με την αδιευκρίνιστη ψήφο να φτάνει στα ύψη.
Αναλυτικά, η δημοσκόπηση της εταιρίας MRB, για το Real.gr, δείχνει ότι στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 19.9% και η Ν.Δ. 19.7% με την διαφορά ανάμεσά τους να κυμαίνεται στο 0.2%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 9.2%, η Χρυσή Αυγή με 8.2%, το ΚΚΕ με 6,1%, η Ελιά με 5.3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και η ΔΗΜΑΡ 2.7%.
Άλλο κόμμα» απάντησε το 6.9% των ερωτηθέντων, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 18%.
Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές η ΝΔ περνάει μπροστά με μία μονάδα διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ καταλαμβάνει το ποσοστό του 21.8% και ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνο του 20.8%.
Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 8.2%, η Χρυσή Αυγή με 8.1%, το ΚΚΕ με 6%, η Ελιά με 4.9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4.1%, η ΔΗΜΑΡ με 2.8%. Άλλο κόμμα  απάντησε το 5.7%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 17.6%.
Όσον αφορά τέλος, στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 43.1% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει το ποσοστό του 28.7%.










































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com