Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Στο ΓΕΝ ο κυβερνήτης της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ - Για "πασχαλινές ευχές" ή για τον πύραυλο; ...




Στο ΓΕΝ κλήθηκε ο κυβερνήτης της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ . Η φρεγάτα έδεσε χθες το πρωί στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας και η αποκάλυψη όσων έγιναν με τον “αδέσποτο πύραυλο” ανοιχτά από τη Χάϊφα προφανώς και επιέβαλλαν την παρουσία του στο ΓΕΝ για ενημέρωση. Δεν θα εκπλαγούμε βέβαια αν οι συνεργάτες του Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη μας πουν ότι έχει ανέβει απλά …για χρόνια πολλά εν όψει Πάσχα .

Ενημέρωση το ΓΕΝ βέβαια είχε και έχει από την πρώτη στιγμή . Ο υπαρχηγός του Στόλου βρισκόταν στην Χάϊφα και ανέμενε το πλοίο στο λιμάνι. Συνεπώς γνώριζε τα πάντα και ενημέρωσε για όλα το Αρχηγείο Στόλου. 

Τι λένε στα τηλέφωνα οι ναύαρχοι; Ότι στα παράλια ανοιχτά των οποίων έπλεε η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ υπάρχει πεδίο βολής του στρατού ξηράς του Ισραήλ στο οποίο έκαναν πυρά. Και ότια αυτά τα πυρά πιθανόν …μπέρδεψαν μέλη του πληρώματος! 

Δυστυχως ακούγονται κι αυτά. Το πρόβλημα στην ηγεσία του ΠΝ δεν είναι τι έγινε αλλά…γιατί διέρρευσε!

































































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com