Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

"Ψύχρα" στο ΥΠΕΘΑ την Μεγάλη Εβδομάδα - Τι θέμα υπάρχει μεταξύ Αβραμόπουλου- Γεννηματά .....



Συνάντηση με τον πρωθυπουργό έχει ζητήσει η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά για θέματα που έχουν να κάνουν με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Η αίτηση του ραντεβού έχει γίνει γνωστή στο επιτελείο του ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου και υπάρχει σχετική δυσαρέσκεια καθώς στην ατζέντα των θεμάτων που έχει σκοπό να θέσει η ΑΝΥΕΘΑ περιλαμβάνονται και ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται -όπως λένε- στις αρμοδιότητές της.

Απάντηση για το ραντεβού δεν έχει λάβει το γραφείο της ΑΝΥΕΘΑ. Όσο για την δυσαρέσκεια; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι εκφράστηκε και με την οδηγία Αβραμόπουλου να μην γίνει καμία επίσκεψη επισήμου σε στρατιωτικές μονάδες τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και την Κυριακή του Πάσχα. Οδηγία που συνέπεσε με τις ετοιμασίες της ΑΝΥΕΘΑ να επισκεφθεί αύριο Μεγάλη Τρίτη στρατόπεδα και μονάδες στην Κω και την Καλόλιμνο συνοδευόμενη από τον Α/ΓΕΣ και τον Δκτη της ΑΣΔΕΝ,  “για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό της ΑΔΤΕ με την ευκαιρία των Άγιων ημερών του Πάσχα”.





































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com