Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο πύραυλος του Ισραήλ και ο “πύραυλος” Αβραμόπουλος ...




Τρέχουν και δεν φθάνουν στο ΓΕΝ με την αποκάλυψη της υπόθεσης με την φρεγάτα Σαλαμίς και τον ισραηλινό πύραυλο. Το πρώτο εύκολο που βρήκαν να κάνουν ήταν να βγάλουν ανακοίνωση “διάψευσης” ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να ελέγξουν τα περίου 200 άτομα του πληρώματος που τα είδαν όλα το βράδυ της Τετάρτης κι ας επιμένουν οι Αποστολάκης (Α/ΓΕΝ) και Λίτσας Αρχηγός Στόλου ότι δεν έγινε τίποτα.
Η ιστορία μόλις τώρα ανοίγει και όχι μόνο για το πως έγινε η ιστορία με τον πύραυλο, αλλά με τα όσα ακολούθησαν . Με το σήμα ενημέρωσης -γιατί δεν υπήρξε αλήθεια;- και με το γεγονός ότι φαίνεται πως το γεγονός κρατήθηκε μυστικό όχι μόνο απο τους δημοσιογράφους αλλά ακόμη και από τον Αβραμόπουλο! Και δεν είναι το πρώτο. Έχουν υπάρξει τουλάχιστον ακόμη δυο περιπτώσεις με πλοία που είχαν θέμα -μηχνικές βλάβες- τις οποίες στο υπουργικό γραφείο τις έμαθαν και πολύ αργά και διασρεβλωμένα. Αν προσθέσουμε σ΄ αυτά και την ιστορία του Φάντομ που οι αεροπόροι έλεγαν ότι συγκρούστηκε με πουλί αλλά αποδείχτηκε ότι κόντεψε να πέσει από χαμηλή πτήση εκτός ορίων εύκολα λέει κάποιος ότι ο Αβραμόπουλος είναι “πύραυλος” . Πότε θα εκραγεί δεν ξέρουμε.



















http://armynews.gr/?p=19809

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com