Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Το μόνο σίγουρο οι ΕΚΛΟΓΕΣ – Το ερωτηματικό ο Καραμανλής!




Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει. Άπαντες γνωρίζουν πως θα πραγματοποιηθούν εθνικές εκλογές με το μόνο που απομένει να είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας. Τα όσα έγιναν με Μπαλτάκο-Κασιδιάρη ήταν απλά η αφορμή. Το νέο μνημόνιο και η κατάρρευση των όσων έχουν απομείνει όρθια οδηγούν στις κάλπες.
Τα κόμματα έχουν ξεκινήσει τα δικά τους, ωστόσο βρίσκονται σε αρκετά δύσκολη θέση σε σχέση με όλες τις προηγούμενες φορές. Και γι’ αυτό ψάχνουν όλους τους πιθανούς τρόπους έτσι ώστε να κρατηθούν στην εξουσία, αποκλειστικά για το δικό τους και μόνο καλό και για την εξυπηρέτηση εγχώριων και ξένων συμφερόντων.
Βενιζέλος και Παπανδρέου τρώγονται σαν τα κοκόρια με στόχο την παραμονή στη Βουλή, μιας και αν δεν εκλεγούν η μη ύπαρξη ασυλίας θα τους οδηγήσει σε μεγάλους μπελάδες. Γι’ αυτό και δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα. Και θα χρησιμοποιήσουν όλα τους τα όπλα και χωρίς διακρίσεις αφού ο δρόμος είναι χωρίς γυρισμό.
Στη Νέα Δημοκρατία είναι γνωστό πως υπάρχουν δύο πλευρές. Μία του Σαμαρά και μία του Καραμανλή, με τη δεύτερη να συνυπάρχει με την πρώτη για πολλούς και διάφορους λόγους. Το καινούριο για τη συγκεκριμένη παράταξη είναι πως τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να… ζυμώνεται η ιδέα της επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία.
Και τα όσα γίνονται με τον Σαμαρά και τη Χρυσή Αυγή βοηθούν σε αυτόν τον σχεδιασμό. Ωστόσο, ο νυν Πρωθυπουργός δεν είναι και τόσο θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο και γι’ αυτό σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τεθεί υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με σκοπό να πιέσει τον Καραμανλή να μείνει αμέτοχος.
Τονίζουμε, πως υπάρχουν ζυμώσεις και τίποτα περισσότερο προς το παρών. Προσεχώς νεότερα, με τη «Μάχη» να μαίνεται.












































































ellasforce.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com