Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Και στο… βάθος η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον Αντώνη Σαμαρά!!!





Και όμως ο Αντώνης Σαμαράς, παρά τα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες, δεν στεναχωριέται και ιδιαίτερα και μάλιστα νιώθει πιο σίγουρος από ποτέ για το έργο του. Ο Πρωθυπουργός της χώρας φαίνεται να έχει σκεφτεί τα πάντα και είναι έτοιμος ακόμα και για το επόμενο βήμα, το οποίο θα τον διασώσει πολιτικά, στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία δεν τα πάει καλά στις εθνικές εκλογές που βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ.
Οι πληροφορίες που μας έρχονται τις τελευταίες ώρες και αφορούν τον Αντώνη Σαμαρά, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. Και αναφέρεται πως αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της ανάληψης της θέσης του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας θα αποσυρθεί και πληροφορίες θέλουν τους Σαμαρά-Βενιζέλο να έχουν ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο ο πρώτος να είναι ο αντικαταστάτης του.
Έτσι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αρχίσει να κάνει μόνος του… παιχνίδι, όπως και επιθυμεί διακαώς και ο Αντώνης Σαμαράς θα… γλιτώσει από τις όποιες κατηγορίες του καταλογίζουν. . Να σημειωθεί πως υπάρχει και το ενδεχόμενο για τον Πρωθυπουργό, αν τελικά δεν προχωρήσει αυτή η κίνηση, να αναλάβει κάποιο ευρωπαϊκό πόστο. Προσεχώς περισσότερα για το θέμα…




























ellasforce.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com