Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ:Απόστρατος μπλεγμένος με τις μίζες των ιπτάμενων ραντάρ !!!





Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για μίζες, μεταξύ πολιτικών, αξιωματούχων αλλά και στρατιωτικών με την σουηδική εταιρεία ERICSSON. Μετά τις αποκαλύψεις για μίζες ύψους 14 εκ. ευρώ από την Σουηδία σε 2 πολιτικούς και 2 στρατηγούς μέσω τράπεζας του Μονακό, με βασικούς μεσάζοντες τον Π.Κ βρετανό δικηγόρο από την μία πλευρά και έναν πρώην στρατιωτικό και νυν επιχειρηματία από την άλλη πλευρά, τώρα αποκαλύπτεαι και νέα μίζα 4 εκατ. ευρώ μέσω τραπεζών σε Ελβετία και Μονακό, με βασικό παραλήπτη για ακόμη μια φορά τον απόστρατο. Ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες στον ανακριτή.
Να αναμένουμε εξελίξεις στα ιπτάμενα ραντάρ;




















http://armynews.gr/?p=19424

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com