Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τετ α τετ Αποστολάκη - Χρηστίδη σε φρεγάτα! Τι είπαν οι δύο Αρχηγοί - ΦΩΤΟ...


Οι δυο ναύαρχοι βρέθηκαν σε φρεγάτα και τα είπαν σε εξαιρετικά φιλικό και θερμό κλίμα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι “οι θαλασσινοί έχουν πάντα ανοιχτό μυαλό”.



Που βρέθηκαν ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ και ο νυν Αρχηγός; Επί της γαλλικής φρεγάτας Dupleix στην οποία έγινε η τελετή παρασημοφόρησης του Κοσμά Χρηστίδη από τον Γάλλο πρέσβη, για την προσφορά τους στην ελληνογαλλική αμυντική συνεργασία ,όπως λένε στην επιστολή που του έστειλαν.

Αποστολάκης και Χρηστίδης συζήτησαν για αρκετή ώρα πάνω στο ελικοδρόμιο της φρεγάτας και είναι βέβαιο ότι είχαν να πουν πολλά. Παρά τις διαφορετικές εκτιμήσεις που προφανώς έχουν σε αρκετά ζητήματα ένα τους ενώνει και είναι αρκετό: Πάνω απ΄ όλα το ΠΝ που είναι πάνω από πρόσωπα. Αυτό καλό είναι να το καταλάβουν κάποιοι εν ενεργεία .







































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com