Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Mπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση....



Οριακό προβάδισμα μισής ποσοστιαίας μονάδας φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται (28,5%) έναντι της Νέας Δημοκρατίας (28%) στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, αναφορικά με το ενδεχόμενο βουλευτικών εκλογών όπως καταγράφει το τρίτο και τελευταίο μέρος της Έρευνας Πολιτικής Συγκυρίας που πραγματοποίησε για τον Μάρτιο η Public Issue.


Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή(10,5%) και ακολουθούν το ΚΚΕ(7,5%), το Ποτάμι(7%), το ΠΑΣΟΚ(5,5%) οι Ανεξ.Έλληνες(5%) η ΔΗΜΑΡ(3,5%) και λοιπά( 5%).

Σε σύγκριση με τη μέτρηση του Φεβρουαρίου, όλα τα κόμματα καταγράφουν μειωμένα ποσοστά πλην της Χ.Α και των «Λοιπών» τα οποία παρουσιάζουν άνοδο.

Στην ίδια έρευνα οι εκλογείς παραμένουν διχασμένοι για την αναγκαιότητα πρόωρων εκλογών, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει πρωτιά στην παράσταση νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com