Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Στην Βουλή όσα είπε στην ημερήσια διαταγή βόμβα ο αντιναύαρχος Κονιδάρης!



Οι “φουρτούνες” που προκάλεσε με την τελευταία του ημερήσια διαταγή ο υπαρχηγός Στόλου Σπύρος Κονιδάρης δεν θα “κοπάσουν” εύκολα. Μαθαίνουμε ότι τα όσα είπε περί “καμαρίλας” -όχι στην διαταγή αλλά αργότερα στην τελετή-  και όσα ανέφερε για “παρέες” έχουν τεθεί στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται από το τμήμα Εξωτερικών και Άμυνας , ερώτηση που θα κατατεθεί στη Βουλή και με την οποία θα ζητούνται εξηγήσεις για όσα είπε ο αντιναύαρχος.

Ο οποίος βέβαια ότι είχε να πει το είπε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο στην τελευταία του ομιλία πριν αποχαιρετήσει οριστικά τον Στόλο και το ΠΝ. 

Φαίνεται όμως ότι η αντιπολίτευση έστω και κάπως αργοπορημένα θέλει να “σηκώσει” τους τόνους στο θέμα των κρίσεων που έγιναν στις ΕΔ. Η αργοπορία οφείλεται όπως λένε κάποιες πηγές ότι περιμένουν κάτι ακόμη για ανεξήγητη αποστρατεία και δεύτερου αξιωματικού.



































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com