Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

“Αερομαχίες” στο Πεντάγωνο ,προς παραμονή ο Βαίτσης, ποιος “ναύαρχος” έφυγε ...




“Αερομαχίες” στο Πεντάγωνο! Ο Α/ΓΕΑ Βαγγέλης Τουρνάς έκανε άνω κάτω τις κρίσεις επιμένοντας στην αποστρατεία του ΑΤΑ Χρήστου Βαίτση και χρειάστηκαν ώρες ελιγμών και επαφών για να πειστεί και να κάνει πίσω!
Το συμβούλιο αρχηγών που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 10 το πρωί άρχισε κατά τις τρεις ,με τον Τουρνά να δέχεται όπως λένε πηγές του Πενταγώνου την παραμονή του Βαίτση. Από το περιβάλλον Αβραμόπουλου πνέουν μένεα όχι μόνο κατα του Τουρνά αλλά και κατά του Κωσταράκου αφού ξέρουν ότι ούτε αυτός ήθελε τον Βαίτση για αδιευκρίνιστους λόγους. Βέβαια τον Κωσταράκο αυτοί οι ίδιοι που σήμερα τον “κατηγορούν”,πριν μερικές μέρες τον κράτησαν αρχηγό! Μύλος…
Μέχρι στιγμής …εξωδίκως έχει γίνει γνωστό ότι από το ΠΝ  μετά την οριστική παραμονή Λίτσα αποστρατεύεται ο υιος Παππάς, μένει ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ ,ο Θεοδοσίου και ο υπαρχηγός ΓΕΝ Παστουσέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com