Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Μεγάλη ήττα της ΝΔ στον ΔΣΑ: Ο Β.Αλεξανδρής νέος πρόεδρος με 70,67% ...





Ο Βασίλης Αλεξανδρής θα είναι πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την επόμενη τετραετία, καθώς στον δεύτερο γύρο των εκλογών έλαβε ποσοστό 70,67% (5.755 σταυροί).
Ο αντίπαλός του μέχρι σήμερα πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος που υποστηριζόταν από τη ΝΔ έλαβε ποσοστό 29,33% (2.388 σταυροί).
Η εκλογή του αποτελούσε έκπληξη πριν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί το τελικό ποσοστό που έλαβε.
Είναι γιος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Ευστάθιου Αλεξανδρή και κινείται στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς. Eίναι γενικά χαμηλών τόνων και συμπαθής άνθρωπος.















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com